love-secret

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pojdem alebo nepojdem

Pôjdem tam? Nepôjdem tam? Tak tieto otázky mi vtedy behali hlavou stále mala som sa stretnut s chalanom z netu s ktorim som si pisala asi 2 mesiace. Strasne som sa bala ci sa mu budem pacit no a tak teda som sa prekonala a isla som snim von a dopadlo to super sli sme na kofolu na strkovec zahrali sme si tam ten stolny futbal hm a prisla tema na nas dvoch priznala som sa mu ze sa mi paci on to povedal tiez a padla prvá pusa bolo to take super odvtedy ubehly 2 týždne aj niekolko dní  a stále ho ľúbim a som rada ze som tam vtedy prisla a nelutujem to! Chcela som tím vlastne povedat ze bi ste sa nemali bat urobit nieco cim si nieste isty ved zivot je o tom abi sme skušali vela veci a nie je zle skusit nieco nove !

PaPa!

Vikuskaaaaaa

Láska cez net | stály odkaz

Komentáre

  1. secret
    .. každá hra a aj "hra" by mala mať svoje pravidlá, odtiaľ, potiaľ - to mám podozrievať, či rovno žiarliť..
    publikované: 21.08.2008 16:40:02 | autor: Mišo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hmmmmmmmm
    tu jizvu na ruce budu mit asi dlou vyrezane :zu:
    publikované: 21.08.2008 18:53:27 | autor: fhole (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ahoj
    hmm zaujimavé....tiež si píšem s jedným chalanom cez net a veľmi ,ale veľmi ho ľúbim ..avšak môj chlapec býva ďaleko,až vo Venezuele..niekedý rozmýšľam nad tým ,čí má význam si s ním ešte písať,pretože ho asi nikdy naozaj neuvidím.....
    publikované: 06.09.2008 10:01:45 | autor: 19cool93 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014